Συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος και ένας 54χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση,  για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου στο Βόλο, ο 41χρονος διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 54χρονου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία ηλεκτρονική συσκευή-ενισχυτή ήχου, ένα πορτοφόλι, που περιείχε τρεις τραπεζικές κάρτες και μία τσάντα χειρός γυναίκας, που περιείχε 40 € και διάφορα είδη κομμωτηρίου.

Στη συνέχεια ο δράστης, χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, αγόρασε προ’ι’όντα αξίας 60 ευρώ.

Στο πλαίσιο ερευνών, ο προαναφερόμενος δράστης εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του 54χρονου, ενώ στη συνέχεια, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν η ανωτέρω αφαιρεθείσα τσάντα με το περιεχόμενο της, καθώς και η ηλεκτρονική συσκευή ήχου (ενισχυτής), τα οποία, είχε στην κατοχή του ο δεύτερος δράστης.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, ο πρώτος δράστης παρέδωσε 2 ποδήλατα και 1 επαναφορτιζόμενο εργαλείο χειρός, τα οποία, ομοίως, είχε στην κατοχή του ο δεύτερος δράστης.

Για τα 2 ποδήλατα και το εργαλείο χειρός που κατασχέθηκαν, ερευνάται η προέλευσή τους, ενώ τα άλλα ανευρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο
Επόμενο άρθροΟλοκληρώνεται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου