Μεγάλη ταλαιπωρία για τους διερχόμενους οδηγούς από τις 12.20 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουλίου, στην επαρχιακή οδό Βόλου – Βελεστίνου, λόγω ανατροπής στις στροφές μετά τη διασταύρωση προς Σέσκλο και πριν την Χαλυβουργία, νταλίκας που μετέφερε μεγάλου βάρους μεταλλικά ελάσματα.

Το ρεύμα προς το Βόλο έκλεισε λόγω του ατυχήματος, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες αυτοκίνητα, τα οποία διοχετευόταν μέσω Μικροθηβών! Ο δρόμος άνοιξε στις 16.40, όταν η νταλίκα με τα κοντέινερς μετακινήθηκε με μεγάλο γερανό.

Το βαρύ όχημα με οδηγό έναν 45χρονο, είχε κατεύθυνση προς Λάρισα και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του, χτύπησε στο διάζωμα του δρόμου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανατράπηκε.

Ο οδηγός ευτυχώς δεν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο, αν και στο σημείο πήγαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για να τον απεγκλωβίσουν εφόσον χρειαζόταν και μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

 

Προηγούμενο άρθροΣύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο στο Βόλο
Επόμενο άρθροΣτη Χαϊδελβέργη μετά το Ανόβερο θα μεταφερθεί για τελική αποκατάσταση ο Γεράσιμος από το Βόλο που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο δυστύχημα των Τεμπών