Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε χθες ένας 41χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διάρρηξη αυτοκινήτου και κλοπή αντικειμένων από μέσα. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 5 μηνών.

Το περιστατικό έλαβε μέρος το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο 41χρονος διέρρηξε ΙΧ ιδιοκτησίας 54χρονου. Ο δράστης απέσπασε μέσα από το όχημα μία ηλεκτρονική συσκευή-ενισχυτή ήχου, ένα πορτοφόλι, που περιείχε τρεις τραπεζικές κάρτες και μία τσάντα χειρός γυναίκας, που περιείχε 40 € και διάφορα είδη κομμωτηρίου.

Στη συνέχεια, ο 41χρονος έκανε χρήση των τραπεζικών καρτών, με τις οποίες πραγματοποίησε συναλλαγές ύψους 60 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο δράστης έχει απασχολήσει τις αρχές ξανά στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά κλοπών.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι ενός 54χρονου γνωστού του δράστη. Εκείνος στην απολογία του υποστήριξε, πως δεν ήξερε ότι τα αντικείμενα ήταν κλεμμένα και υπέθεσε ότι ήταν ιδιοκτησίας του 41χρονου που απλά ήθελε να τα αφήσει σε κάποιο μέρος.

Για τα 2 ποδήλατα και το εργαλείο χειρός που κατασχέθηκαν, ερευνάται η προέλευσή τους, ενώ τα λοιπά κλοπιμαία επιστράφηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Προηγούμενο άρθροΕμφανίστηκαν έτσι και το πέρασαν σε άλλο επίπεδο στη Μύκονο – Βίντεο από τα Ματογιάννια
Επόμενο άρθροΒόλος: Υποπλοίαρχος φορτηγού πλοίου ήπιε ουίσκι και χτύπησε σε μπάρες στην παραλία