Πιεσμένος από το μεγάλο χρονικό διάστημα που βρισκόταν στα καράβια δήλωσε ο Τούρκος υποπλοίαρχος που χτύπησε με το ηλεκτρικό του πατίνι λόγω μέθης.

Σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1200 ευρώ καταδικάστηκε ο 45χρονος, ο οποίος υποστήριξε πως είχε πει μόνο δύο ποτήρια ουίσκι, όταν βγήκε από το φορτηγό πλοίο που εργαζόταν τον τελευταίο καιρό.

Το περιστατικό έλαβε μέρος το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 45χρονος βγήκε από το καράβι και μεταφέρθηκε με το ηλεκτρικό πατίνι του σε μπαράκι στην περιοχή του Αναύρου. Όταν επέστρεφε, κοντά στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, προσέκρουσε στις μπάρες στην οδό Αργοναυτών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο αλλοδαπός είχε τραύματα σε χέρια και πρόσωπο, με αποτέλεσμα να οδηγείται στο νοσοκομείο για να τα περιθάλψει. Εκεί, όπως προβλέπεται, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο αίμα του, όπου και βρέθηκε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Στην απολογία του ο 45χρονος υποστήριξε πως ήπιε δύο ποτήρια επειδή ένιωθε πιεσμένος από την δουλειά και είχε άγχος, ενώ ισχυρίστηκε πως είδε τις μπάρες στην παραλία στο ύψος της οδού Τοπάλη, αλλά παρότι πάτησε φρένο δεν πρόλαβε να σταματήσει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω με ταχύτητα.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Ποινή φυλάκισης στον 41χρονο που διέρρηξε αυτοκίνητο – Έκλεψε αντικείμενα μέσα από το ΙΧ
Επόμενο άρθροΑνοιχτές δομές με κλιματισμό λόγω του καύσωνα από τον Δήμο Βόλου