Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε και καταδικάστηκε χθες μια 40χρονη για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς επιτέθηκε και δάγκωσε την 42χρονη αδερφή της στο χέρι.

Το Δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο η 40χρονη να μην πλησιάζει την 42χρονη αδερφή της σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε μέρος την Τρίτη στον Αλμυρό, όταν η 40χρονη επισκέφθηκε την αδερφή της και προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο, αρχικά φωνάζοντας, ενώ στη συνέχεια πετούσε αντικείμενα προς το μέρος της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 42χρονη να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι. Μάλιστα η 40χρονη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μετά κινήθηκε προς το μέρος της 42χρονης, της επιτέθηκε και την δάγκωσε στο μπράτσο, με αποτέλεσμα η παθούσα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και να χρειάζεται ράμματα.

Η 40χρονη, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, υποστήριξε στην απολογία της ότι βγήκε εκτός εαυτού, όταν η αδερφή της δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της, γεγονός που την οδήγησε στο σπίτι της. “Βγήκα εκτός εαυτού, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ” δήλωσε η κατηγορούμενη που παραδέχθηκε ότι δάγκωσε την 42χρονη.

Από την πλευρά της η 42χρονη, η οποία έχει αναλάβει την φροντίδα της αδερφής της, τόνισε πως η αδερφή της παρακολουθείται από ειδικούς και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, αλλά το τελευταίο διάστημα εκδηλώνει ολοένα και περισσότερο επιθετική συμπεριφορά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με την ανακοίνωση της ποινής η 40χρονη χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι και απευθύνθηκε απρεπώς προς το δικαστήριο.

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας πρότεινε την ενοχή της κατηγορουμένης και παράλληλα ζήτησε να ξεκινήσει η διαδικασία της ακούσιας νοσηλείας.

 

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Νέος Εκπρόσωπος Τύπου ο Θανάσης Γλαβίνας
Επόμενο άρθροΗ ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με τον Κώστα Μουσούρη