Επειδή είναι βέβαιο ότι, δεν θα πλήξουμε στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου για το Δήμο Βόλου, ίσως και όχι μόνο, οι ”εξυπνάδες”, οι ”χαριτωμενιές” και τα ”πειράγματα”, θα βρίσκονται συχνά-πυκνά, στην……ημερήσια διάταξη. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της……λαοφιλούς ”Ενωσης Πανηγυρτζήδων Μαγνησίας”, που…….ζήτησε συνεργασία κι εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Βόλου Νίκου Παπαπέτρου.

Σηκώνοντας το…..γάντι, ο κ. Παπαπέτρος απάντησε ως εξής, με δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

”Προς την Ένωση Πανηγυρτζήδων Μαγνησίας
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ένωση Πανηγυρτζήδων Μαγνησίας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και την ευγενή διάθεση προσφοράς της, την οποία και εκτιμούμε.
Προς διευκόλυνσή των επαφών μας, θα παρακαλούσαμε να μας γνωστοποιήσει άμεσα το όνομα του νόμιμου εκπροσώπου της και τα στοιχεία επικοινωνίας, ούτως ώστε να γίνει εφικτή η επικοινωνία μας και να μην αναγκαζόμαστε να τα αναζητούμε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου και τις Διευθύνσεις των εντεταλμένων εντύπων ή από άλλες αρχές αναζητήσεων. Επίσης και τα τηλέφωνα των καλλιτεχνών που προσφέρονται να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μας, προκειμένου να τα ανακοινώσουμε έγκαιρα.
Είναι γνωστό ότι ο Αύγουστος στη χώρα μας είναι ο μήνας των πανηγυριών. Και ο συνδυασμός μας δεν έχει εμπειρία από σχετικές εκδηλώσεις. Χρειαζόμαστε λοιπόν άμεσα κλόουν, αρκουδιάρηδες, καραγκιόζηδες, κολλητήρια, πασάδες και γιουσουφάκια, για να φτιάξουμε το σχετικό μπουλούκι. Και βέβαια τελετάρχη που να έχει την εμπειρία από νυχτερινά κέντρα και ανάλογες εκδηλώσεις, προκειμένου να κάνει τις δημόσιες παρουσιάσεις, με ανάλογο φυσικά ύφος και χαριτωμενιά.
Η Ένωση Πανηγυρτζήδων θα λαμβάνει ενημερώσεις για τις δραστηριότητές μας, με γνωστοποιήσεις στο Γραφείο Τύπου του Δήμου, αλλά και στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο της πόλης μας, που ανταποκρίνεται ταχύτατα στη δημοσίευση των σχετικών ανακοινώσεων.
Η πόλη μας είναι μία πόλη των πανηγυριών. Και χρειάζεται απόλυτα τους αυθεντικούς πανηγυρτζήδες, που έχουν γνώση των σχετικών εκδηλώσεων. Μέχρι και τον «παπά» θα παίζουμε στα πανηγύρια μας. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει να ποντάρει και διαβεβαιώνουμε ότι τα στοιχήματα θα είναι καθαρά.
Ευχαριστούμε και πάλι την Ένωση Πανηγυρτζήδων. Τώρα αρχίζει το πανηγύρι. Καλή διασκέδαση”.
Θα γελάσει και το……”παρδαλό κατσίκι”, σας το λέω. Κάποιος…….συμπολίτης έχει το know how!!!!
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΠαρουσιάστηκαν στο Βόλο οι υποψήφιοι της ΛΑΣ σε Δήμο Βόλου και Π.Ε. Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΑυτοκτόνησε 45χρονος