Ο οδηγός του βυτιοφόρου συνελήφθη στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών της φωτιάς

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγείται ο οδηγός του βυτιοφόρου το οποίο μετέφερε 7 τόνους υγραέριο και τυλίχθηκε στις φλόγες στην εθνική Αθηνών – Κορίνθου. Ο οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών της πυρκαγιάς.

«Τηρήσαμε όλα τα μέτρα ασφαλείας. Δεν γλιτώσαμε την ταλαιπωρία του κόσμου» είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, μιλώντας στην ΕΡΤ για το μποτιλιάρισμα και την πολύωρη ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών μετά τη φωτιά στο βυτιοφόρο.

Το χρονικό

Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης βυτιοφόρο που μετέφερε 7 τόνους υγραέριο τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος της Κακιάς Σκάλας. Ακολούθως έκλεισε η εθνική οδός για σχεδόν οκτώ ώρες με αποτέλεσμα χιλιάδες οχήματα να παραμείνουν ακινητοποιημένα και να σχηματιστούν τεράστιες ουρές μεταξύ των Αγίων Θεοδώρων και των Μεγάρων τόσο στη νέα όσο και στην παλιά εθνική οδό.

Για λόγους ασφαλείας δεν μπορούσε να ανοίξει η εθνική προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάγγισης του υγροποιημένου αερίου από το βυτιοφόρο που έπιασε φωτιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνέργεια: Επιστρέφει πάνω από τα 100 ευρώ η τιμή χονδρικής στο ρεύμα
Επόμενο άρθροΚύπρος: Διεθνής καταδίκη της επίθεσης Τουρκοκύπριων κατά της ΟΥΝΦΙΚΥΠ – Η αυστηρή ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ