Ψωμιά, τρόφιμα , εμφιαλωμένα νερά, φάρμακα και άλλα εφόδια μετέφεραν σήμερα το πρωί μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενότητας Ζαγοράς-Μουρεσίου στους εκατοντάδες αποκλεισμένους του Χορευτού.

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια και οργάνωση τα στελέχη της δημοτικής παράταξης κατανοώντας τις τραγικές στιγμές που περνούν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι και επισκέπτες του παραλιακού οικισμού, συγκέντρωσαν τρόφιμα και νερά και τα μετέφεραν στο Χορευτό.

Η μεταφορά των ειδών μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς τόσο από τη Ζαγορά όσο και από τη Μακρυράχη δεν υπάρχει οδική σύνδεση για το Χορευτό. Έτσι τα στελέχη της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενότητας μετέφεραν τα τρόφιμα και τα νερά με Ι.Χ. από τη Ζαγορά μέχρι το σημείο του δρόμου που είχε σημειωθεί κατάπτωση, και στη συνέχεια πεζή κρατώντας τα είδη στα χέρια, έφτασαν στο Χορευτό για τα να διαθέσουν στους ταλαιπωρημένους κατοίκους.

«Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να πράξουμε για τους συμπολίτες αλλά και τους επισκέπτες στο Χορευτό που είναι αποκλεισμένοι, με ελάχιστα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς τόσο από τη Ζαγορά όσο και από τη Μακρυράχη η οδική σύνδεση είναι ανύπαρκτη λόγω των μεγάλων ζημιών από την κακοκαιρία»» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενότητας κ. Μαρία Σαμαρά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία συγκέντρωσης και μεταφοράς κάτω από αντίξοες συνθήκες των τροφίμων και των νερών στο Χορευτό το οποίο μαζί με άλλες περιοχές του Δήμου μας δοκιμάζεται από την μανία της κακοκαιρίας. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες κοιτάμε τον συνάνθρωπο και το κάνουμε πράξη» τόνισε η ίδια.

Προηγούμενο άρθροΠολίτες σε βάρκα κάνουν κουπί στην πλημμυρισμένη Λάρισα
Επόμενο άρθροΈκκληση του Συλλόγου Παλιών – Παλαιού Λιμεναρχείου και κατοίκων