Χώρος αγωνίας παραμένει η ευρύτερη περιοχή της λίμνης Κάρλας που δέχτηκε απίστευτη ποσότητα νερού από την πρόσφατη κακοκαιρία. Η έκταση της λίμνης υπολογίζεται σε 35.700 στρέμματα, μεγαλύτερη κι από κείνη που είχε πριν από την αποξήρανση του 1962. Ενα θέμα που απασχολεί τους παράγοντες του Βόλου είναι το γεγονός ότι, αναπόφευκτα, νερά της περιοχής θα καταλήξουν στον Παγασητικό. Το ερώτημα που βγαίνει απ’ αυτή την εξέλιξη είναι αν τα νερά αυτά είναι, ή, όχι επιβαρυμένα με μικροβιακό φορτίο.  Ο δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε την περιοχή το πρωί της Κυριακής κι έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
”Με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκα σήμερα την περιοχή της Λίμνης Κάρλας, όπου και εκεί η κατάσταση είναι δύσκολη.
Καθώς μεγάλες ποσότητες νερού θα καταλήξουν μέσω της σήραγγας στον Παγασητικό, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αυτές δεν είναι επιβαρυμένες με λύματα γι’ αυτό και παίρνουμε μέτρα, παρακολουθώντας συνεχώς την κατάσταση.
Ήδη συνομίλησα με ειδικούς του Στρατού που βρίσκονται εκεί, γι’ αυτό αύριο θα μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της ΔΕΥΑΜΒ για να πραγματοποιήσει τους αναγκαίους ελέγχους”.
Λίμνη Κάρλα: Δορυφορικές εικόνες μετά τις πλημμύρες – Δείτε το πριν και το μετά της κακοκαιρίας
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται η δωρεάν διέλευση οχημάτων σε τμήματα, ποια, των εθνικών οδών λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας
Επόμενο άρθροΗ πρώτη ανάρτηση μετά το γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη