Ο δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος Αχιλλέας Μπέος ήταν…..υποσχετικός το πρωί της Τρίτης σε συνέντευξη τύπου, υποστηρίζοντας ότι έχει τη λύση για να μην υπάρξει άλλη καταστροφή στο Βόλο σαν αυτή με τις δυο πλημμύρες, ωστόσο δεν ήταν αρκούντως……αποκαλυπτικός των σχεδίων του λέγοντας μόνο ότι, ” έχουμε φάκελο με προτάσεις από ειδικούς κι έχω ζητήσει άποψη από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ζητώ τη διαχείριση ολόκληρου του περιφερειακού και όλων των χειμάρρων μέσα στο δήμο Βόλου. Αδιανόητο στον περιφερειακό να μην υπάρχει τάφρος”.

Ο δήμαρχος είπε ακόμα ότι καθαρίζονται με εντατικούς ρυθμούς διάφορα σημεία της πόλης και κάλεσε τους πολίτες να δείξουν κατανόηση και να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους από τα σημεία που καθαρίζονται. Απόψε, βράδυ της Τρίτης θα υπάρχουν συνεργεία καθαρισμού  στους δρόμους, Παπαδιαμάντη, Παγασών, Ιάσονος, Δημητριάδος και Αναλήψεως.

Για το νερό είπε ότι, παραμένει μη πόσιμο, χλωριωμένο κι ακίνδυνο. 

Ο κ. Μπέος δήλωσε ότι ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην αποκατάσταση των ζημιών σε, Αλλη Μεριά, Πορταριά, Μακρινίτσα, Αγριά, Παλιό Λιμεναρχείο και αλλού, όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη, ενώ για τον Παγασητικό δήλωσε ότι, πήρε την υπόσχεση του υπουργού Ναυτιλίας για καθαρισμό του.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΓιόρτασε τα πιο ξεχωριστά της γενέθλια λίγο πριν γεννήσει, αλλά έτρεξε και σε αγώνα
Επόμενο άρθροΚαρδιοπάθεια: Ιδού πόσα σκαλιά πρέπει να ανεβαίνετε ημερησίως για να μειώσετε τον κίνδυνο