“Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική”: “Σιγή ιχθύος συνεχίζει να τηρεί ο Ν. Παπαπέτρος σχετικά με το μπαράζ δημοσιευμάτων αθηναϊκών εφημερίδων”

«Σιγή ιχθύος συνεχίζει να τηρεί ο υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Παπαπέτρος, σχετικά με το μπαράζ των δημοσιευμάτων αθηναϊκών εφημερίδων, που αναφέρονται ακόμη και σε «οσμή σκανδάλου» για τη δράση του στενού του φίλου, Βασίλη Βενέτη, παράγοντα του τοπικού ποδοσφαίρου, της Νίκης Βόλου, και εργολάβου, αλλά και την εμπλοκή δύο άλλων υποψηφίων του, της Φωτεινής Κοκκινάκη (σε μια περίπτωση) και του Αργύρη Χαδούλη” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική”. Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του:

“Συγκεκριμένα από τα ρεπορτάζ της «Απογευματινής» και της «Δημοκρατίας» θίγονται δύο θέματα, εξόχως σοβαρά, που ενδεχομένως θολώνουν, όσο δεν απαντώνται πειστικά, την εικόνα του συνδυασμού Παπαπέτρου, που ο ίδιος έχει φιλοτεχνήσει ως συνδυασμό «νοικοκυραίων» και «σταυροφόρων της διαφάνειας και της νομιμότητας».

Ο ίδιος ο εργολάβος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μετείχε σχεδόν σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές του συνδυασμού με τα τοπικά ΜΜΕ, με την απειλή αγωγών και μηνύσεων κατά των Μέσων Ενημέρωσης, αρνείται τα όσα του αποδίδονται, ότι δηλαδή πήρε, ως μη όφειλε, την εργολαβία για το γήπεδο της Νίκης Βόλου «Παντελής Μαγουλάς», ύψους 400.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι φαίνεται πως υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων κατά την περιγραφή των σχετικών διατάξεων, ενώ συνέστησε και εταιρία με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για να υλοποιήσουν ένα άλλο project, ύψους 1.400.000 ευρώ, που αφορά και την αθλητική και εμπορική εκμετάλλευση του οικοπέδου της ΓΑΙΑΟΣΕ.

Καλούμε τον κ. Παπαπέτρο να ενημερώσει τους πολίτες αν ήταν σε γνώση των δραστηριοτήτων του συνεργάτη του, όταν μάλιστα ο ίδιος είναι νομικός σύμβουλος της Νίκης Βόλου. Και αν ναι, αν τις θεωρεί καθόλα νόμιμες ή τουλάχιστον ηθικές, με βάση τις αρχές που σε κάθε ευκαιρία σπεύδει να μας ενημερώσει ότι διατηρεί.

Ακόμη θα πρέπει να διαβεβαιώσει, διαλύοντας τις εύλογες ανησυχίες των πολιτών, ότι η αιφνίδια εμπλοκή του ιδίου και των συνεργατών του με τα δημοτικά πράγματα, δεν στοχεύει στην εξυπηρέτηση τέτοιων επιδιώξεων, όπως από κάποιες πλευρές εικάζεται.

Μια αγόρευση του άτυπου Εισαγγελέα, εκτός αιθούσης, μπορεί και να μας πείσει»

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ και του Κέντρου Κοινότητας Νοτίου Πηλίου