Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή συνεχίζει το οδοιπορικό της στα σχολεία της Μαγνησίας την εβδομάδα επαναλειτουργίας τους παραδίδοντας εκπαιδευτικό υλικό και εξοπλισμό σε στενή συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΕ κ. Θανάση Γιάνναρη, ο οποίος ανταποκρίνεται, πάντα αμέσως και με προσωπική πρωτοβουλία και ευθύνη, στα αιτήματα των σχολείων προς την ΚΤΥΠ Α.Ε, φορέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Οι αποστολές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να καλύψουν τις καταγεγραμμένες ανάγκες που προϋπήρχαν αλλά και εκείνες που προέκυψαν από τις πρόσφατες πλημμύρες που κατέστρεψαν σχολικά υλικά και πάγιο εξοπλισμό των σχολικών μονάδων.
Η Υφυπουργός Παιδείας μερίμνησε ώστε η καταγραφή και η συνεννόηση να προχωρήσουν τάχιστα και να δρομολογηθούν οι παραδόσεις διασφαλίζοντας ότι η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει και θα κυλήσει ομαλά με επάρκεια αναλώσιμων και τον απαραίτητο εξοπλισμό και παιδιά και εκπαιδευτικοί θα έχουν στη διάθεσή τους τα εργαλεία για μια δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία.
Στις παραδόσεις που πραγματοποίησε η Υφυπουργός Παιδείας, οι διευθυντές των σχολείων, οι σύλλογοι διδασκόντων και οι μαθητές υποδέχτηκαν τη μεταφορική εταιρία που ανέλαβε τη διανομή και παρέλαβαν DVD, βιβλιοθήκες γραφείων και νηπιαγωγείου, γραφεία και συρταριέρες, θρανία και καρεκλάκια νηπιαγωγείου, καθίσματα δημοτικού, θρανία και καθίσματα Γυμνασίου και Λυκείου, κασετίνες παιδαγωγικού υλικού, παιχνίδια μαθηματικής σκέψης, παιχνίδια με γράμματα και αριθμούς, εκπαιδευτικό παιχνίδι σύνθεσης πόλης με ξύλινο οικοδομικό υλικό, παιχνίδια συσχετισμού και εξέλιξης, πίνακες μαγνητικούς και πίνακες μαρκαδόρου.
Τα σχολεία που ωφελήθηκαν από την μεγάλη αυτή παρτίδα είναι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στην Παιδόπολη Αγριάς, το 4ο Λύκειο Βόλου, το 1ο ΕΠΑ.Λ Νέας Ιωνίας, το 3ο Νηπιαγωγείο Σηπιάδος- Μηλίνας, το 9ο και το 7ο Γυμνάσιο Βόλου, το ΕΠΑ.Λ Αγριάς, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, το 8ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας, το 2ο ΣΕΚ Νέας Ιωνίας, το 9ο Νηπιαγωγείο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.
Η Υφυπουργός Παιδείας, παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια των παραδόσεων, μοιράστηκε τη χαρά και την ικανοποίηση των αποδεκτών και ευχαρίστησε τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε για την ορθή κατανομή ανάλογα με τις διαπιστωμένες ανάγκες και τον άψογο προγραμματισμό των παραδόσεων ενώ αντίστοιχες αποστολές θα προγραμματιστούν για όλες τις σχολικές μονάδες που έχουν καταθέσει ή θα καταθέσουν αιτήματα, σύμφωνα με την προκαθορισμένη διαδικασία.
Προηγούμενο άρθροΑυτοδιοικητικές Εκλογές: Κορυφώνεται η έξοδος των ετεροδημοτών – Τι ισχύει για τα διόδια
Επόμενο άρθροΕλληνοτουρκικά: Πώς επηρέασε η απόκτηση της Belharra τις σχέσεις με την Τουρκία