Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Olympia Electronics safety & security systems για την παράδοση εννέα παλετών εμφιαλωμένου νερού στο Δήμο Ν. Πηλίου.
Με την κινητοποίηση της Υφυπουργού να συνεχίζεται αδιάλειπτα για την ανεύρεση πόρων και συνεργασιών και τη στήριξη περιοχών της Μαγνησίας που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες, η ανταπόκριση του ιδιωτικού τομέα είναι άμεση και ουσιαστική και οι καθημερινές αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης φτάνουν στους προορισμούς τους.
Η εταιρεία Olympia Electronics safety & security systems πιστή στο μότο της “για έναν ασφαλέστερο κόσμο” πραγματοποίησε δωρεά εννέα παλετών εμφιαλωμένου νερού στο Δήμο Ν. Πηλίου υπηρετώντας στην πράξη τη βασική αρχή της, που εξαπλώνεται, μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, από τα συστήματα ασφαλείας σε κάθε πεδίο όπου η ασφάλεια έχει κλονιστεί.
Η εξασφάλιση καθαρού νερού για τις καθημερινές ανάγκες σε περιοχές, όπως το Ν. Πήλιο, όπου το νερό μπορεί να μην είναι ακόμα πόσιμο και καταλληλο για χρήση, είναι μια σημαντική δωρεά που αξίζει να προβληθεί, ώστε να περάσει η σκυτάλη στην επόμενη ιδιωτική πρωτοβουλία.
Προηγούμενο άρθροΒόλος: Έσπασε τζάμι για να κλέψει κατάστημα και συνελήφθη
Επόμενο άρθροΈκκληση συγγενών αγνοούμενης μετά από το πάρτι στο νότιο Ισραήλ