Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή ”Tlive” με την Τατιάνα Στεφανίδου, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αναφέρθηκε σε πολλά, λίγο πολύ γνωστά κι επαναλαμβανόμενα, αν και ο ίδιος είπε πρόσφατα ότι, θα βγει μπροστά για να διαφημίσει το Βόλο………!!!

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

”Είμαι Έλληνας, το είπα ελληνικά. Ελευθερία λόγου και έκφρασης δεν έχετε μόνο εσείς οι δημοσιογράφοι, ούτε είναι a la cart, είναι για όλο τον κόσμο. Κι εγώ έχω το δικαίωμα να εκφραστώ ελεύθερα. Με το συγκεκριμένο ποσοστό των ανθρώπων δεν έχω κανένα πρόβλημα και η προσωπική ζωή τους δεν με αφορά. Όμως δεν θα μου επιβάλλουν να αποδεχτώ μία μερίδα ανθρώπων με το έτσι θέλω. Κι όταν ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης βγαίνει και λέει ότι θα ήθελα να έχω δύο παιδιά, και αυτά να είναι αγόρια, δηλαδή θα επιλέξεις το φύλο του παιδιού σου; Δηλαδή αν είναι κορίτσια τι θα κάνεις θα τα πνίξεις; Για μένα έχει τελειώσει, το ξαναλέω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Έχω φίλους γκέι. Μπορούσα να το ‘χα πει διαφορετικά. Να τον αποκαλέσω γκέι ή ομοφυλόφιλο και να μην υπάρξει τίποτα. Είναι η άποψή μου. Δεν είχα πρόθεση να θίξω το κομμάτι αυτό των ανθρώπων”.

Για χαρακτηρισμούς κατά δημοσιογράφων

”Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η έκρηξη και αυτή η φρασεολογία, απέναντι στα συγκεκριμένα άτομα, αφορά την πόλη μου. Αυτοί οι τύποι, περιθωριακοί που εκμεταλλευόταν την πόλη του Βόλου, μια μερίδα σε εισαγωγικά δημοσιογράφοι δυστυχισμένοι, περιθωριακοί χωρίς οικογένεια. Κάνουν το άσπρο μαύρο και φτάνουν στο σημείο αυτοί μετά από μία καταστροφή και βγαίνουν και λένε ψέματα ότι δεν υπάρχει νερό στην πόλη. Αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι, σκουπίδια, πατσαβούρες της δημοσιογραφίας, είναι ο,τι χειρότερο υπάρχει.

Αυτοί οι δημοσιογράφοι έγλειφαν παλιά όσους ήταν στην εξουσία, αλλά όχι εμένα. Δεν θέλω να με γλείφουν. Προέτρεψα τον κόσμο να πετάξει γιαούρτι στους δημοσιογράφους ως ακραίο χιούμορ. Είναι αδίκημα αυτό; Το έκανα γιατί έθιξαν την πόλη μου. Αυτά τα νούμερα, μία μάζα αποτυχημένων οικτρά, χασοδίκηδων, αποτυχημένοι που θέλουν να κάνουν τους δημοσιογράφους, δεν τους μιλά κανείς”.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Για τη…..θητεία του στη φυλακή

”Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη νοσεί σε μεγάλο βαθμό. Είμαστε τυχεροί όμως που υπάρχουν δικαστές με ήθος και ακεραιότητα. Οδηγήθηκα στη φυλακή χωρίς να έχω δικαστεί. Μου κάναν ένα κατηγορητήριο και όλα μέσα ήταν ψέματα. Αθωώθηκα πανηγυρικά. Εκτέθηκε η δικαιοσύνη ανεπανόρθωτα”.

Για την κατηγορία της κόρης του ότι είναι ομοφοβικός

”Και τα 3 μου παιδιά τα λατρεύω (3 κόρες και 2 αγόρια=5 παιδιά……..) δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ λεπτό θέμα. Άσχετα τι είπαν είναι όλα τους παιδιά μου. Είπανε τι είπανε καλά κάναν και το είπανε. Ήμουν και πατέρας και μάνα. Αν και είχα πολλές δραστηριότητες, δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα παιδιά μου θα έχουν πρόβλημα και δεν θα είμαι δίπλα”.

Για τη φυγή της συζύγου του

”Εγώ είχα την αδελφή μου. Τα παιδιά μου ο,τι ήθελαν της ζητούσαν συμβουλές. Και τη συγχωρεμένη τη μάνα μου και με βοήθησαν και μία οικιακή βοηθός και ήταν και οι δύο μεγάλες κόρες μου στο σπίτι. Το ξεπέρασαν, ήμουν δίπλα τους, και μετά από 6-7 μήνες κατάλαβε το λάθος της και γύρισε. Δεν ήμασταν μαζί αλλά επέστρεψε στα παιδιά. Όταν επέστρεψε έφυγα από το σπίτι για να είναι τα παιδιά με τη μάνα τους”.

Ερώτημα-Συμπέρασμα: Ετσι θα προβληθεί θετικά ο Βόλος;;;;;;;

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΠλήγμα με τον Ντισόν Πιέρ στη Φενέρμπαχτσε
Επόμενο άρθροΔυστύχημα στην Καβάλα: Σκοτώθηκε 39χρονη μητέρα, τραυματίστηκε ο ανήλικος γιος