Οικογενειακώς στο Βόλο βρέθηκε ο γνωστός κι αγαπημένος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, συναντήθηκε με τον προσωπικό του φίλο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και χάρηκε τον Χριστουγεννιάτικο Βόλο.

Ο δήμαρχος, μαζί με εικόνες από τη συνάντησή τους και τη βόλτα στην πόλη, συγκεκριμένα στο ”χριστουγεννιάτικο χωριό” της πλατείας Ρήγα Φεραίου, έγραψε σχετικά στην ιστοσελίδα του στο facebook:

”Από τις χιλιάδες των επισκεπτών που μας τίμησαν και φέτος με την επιλογή τους στην πανέμορφη πόλη μας και τους το ανταποδίδουμε με την μαγευτική ατμόσφαιρα που τους προσφέρουμε γι’ αυτές τις Άγιες Ημέρες. Ανάμεσά τους και διάσημοι, όπως ο μεγάλος καλλιτέχνης και καλός φίλος, ANTONIS REMOS, που περνά με την οικογένεια και φιλικά του πρόσωπα στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στην πόλη μας.
Φυσικά βρεθήκαμε και κουβεντιάσαμε για πολλά κοινά ενδιαφέροντα που μας συνδέουν, χρόνια τώρα, και βεβαίως για τον Βόλο, που και ο Αντώνης αποδεδειγμένα αγαπά ιδιαίτερα. Κρατώ με ικανοποίηση την θετική εντύπωση που μου μετέφερε για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για την επιστροφής της πόλης μας στην κανονικότητα, μετά τις προ ολίγων μηνών καταστροφές που βιώσαμε.
Ναι ο Βόλος μαγεύει και λάμπει και πάλι”.
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, φωτισμός και χριστουγεννιάτικο δέντρο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΈτσι αποχαιρέτησε ο Θάνος Πετρέλης το γνωστό μοντέλο
Επόμενο άρθροΣε ποιες επιχειρήσεις εφαρμόζεται υποχρεωτικά από 1η Ιανουαρίου η ψηφιακή κάρτα εργασίας