Μια 59χρονη στα Φάρσαλα κι ένας 61χρονος σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ έπεσαν θύματα απατεώνων, χάνοντας χρήματα.

Η 59χρονη, όπως κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων, το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου, δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο που της συστήθηκε ως γιατρός κι  έπεισε τη γυναίκα ότι, η νύφη της υπέστη κάταγμα στο πόδι και θα έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Η 59χρονη γνωστοποίησε στον απατεώνα τη διεύθυνση του σπιτιού της, εμφανίστηκε ένα άγνωστο ανδρόγυνο, τους παρέδωσε 6.000 ευρώ για το υποτιθέμενο χειρουργείο κι αργότερα κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απατεώνων με τα λεφτά να κάνουν….φτερά.

Το ίδιο μεσημέρι, μια άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε σε 61χρονο κάτοικο χωριού του Δήμου Κιλελέρ, του συστήθηκε ως υπάλληλος του ΟΑΕΔ και τον ενημέρωσε ότι, η σύζυγός του δικαιούται το ”market pass” για την αγορά ειδών διατροφής. Ο 61χρονος πείστηκε, της γνωστοποίησε τον αριθμό της τραπεζικής του κάρτας κι άλλα προσωπικά του δεδομένα, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι δράστες να του αφαιρέσουν από τον τραπεζικό του λογαριασμό 1.523 ευρώ.

Μετά από σχετικές καταγγελίες των παθόντων, τις υποθέσεις ερευνούν τα αστυνομικά τμήματα, Φαρσάλων και Κιλελέρ αντίστοιχα.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροCovid: Έτσι θα ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σε 5 απλά βήματα
Επόμενο άρθροΠρώτη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΚ, 90-75 το Λαύριο