Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, κάνοντας γνωστό τον απολογισμό δράσης του ιδρύματος για τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφέρθηκε στη βοήθεια από ιδιώτες.

Συγκεκριμένα, μια εταιρεία θα πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς εργασίες λειτουργικής  αποκατάστασης των φθορών που προέκυψαν τα προηγούμενα χρόνια κατά τη λειτουργία των κλινικών Covid, στην πτέρυγα που πρόκειται να εγκατασταθεί  η Οφθαλμολογική –ΩΡΛ κλινική. Το κόστος των εργασιών ανέρχεται σε 30.000 ευρώ.

Η εταιρεία «Γ.Α.Ε» δώρισε στο νοσοκομείο βρεφικά γάλατα, για τις ανάγκες σίτισης νεογνών που δεν θα θηλάζουν, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024.

Το Σωματείο ”Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου”, δώρισαν μία πολυθρόνα–ζυγαριά για τις ανάγκες της Καρδιολογικής Κλινικής, μία καρέκλα–πολυθρόνα για τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, κεράσματα για τις ανάγκες της χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ψυχιατρικής  Κλινικής, είδη ένδυσης, υπόδησης και παιχνίδια για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής.

Ενας πολίτης δώρισε εκτυπωτή για τις ανάγκες εκτύπωσης του εγκεφαλογράφου του Νευρολογικού Εξωτερικού Ιατρείου του νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου, βραβεύτηκε στο 23ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο.-Ε.Σ.Υ., το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον Βόλο, για την ”άρτια και αποτελεσματική διαχείριση έκτακτης κρίσης στις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, όσον αφορά στη διασφάλιση της υγείας των ασθενών του ιδρύματος”.

Επίσης, η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του 3ου Τομέα μαζί με νοσηλευτές, βραβεύτηκαν στο ίδιο Συνέδριο για την παρουσίαση και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος ”Πρώτες Βοήθειες”.

”Δίπλωμα τιμής” έλαβε, τέλος, το Νοσοκομείο Βόλου από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, στο πλαίσιο των δράσεων για την ”παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρίες”.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Σέντρα στις 21:00
Επόμενο άρθροΗ Δανάη Μιχαλάκη πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά τη γέννηση της κόρης της