Το νέο προεδρείο και τα μέλη της δημοτικής επιτροπής αναδείχθηκαν μέσα από την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Η νέα σύνθεση του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, η οποία έχει ως εξής: Πρόεδρος: Παρασκευή Δέσποινα Λιακοπούλου 17 ψήφους, Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Πατσάς 13 ψήφους, Γραμματέας: Χρήστος Εμμανουήλ 17 ψήφους.

Όσον αφορά στη δημοτική επιτροπή, από τον συνδυασμό του δημάρχου, τακτικά μέλη, εξελέγησαν οι κ.κ. Βατζάκας Μάρκος του Αποστόλου (Τακτικό μέλος) 7 ψήφους και Παπαδούλια Ματούλα του Κωνσταντίνου (Τακτικό μέλος) επτά ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Πασχάλη Χαραλαμπία του Αναστασίου (αναπληρωματικό μέλος) 4 ψήφους και Χονδρονικολή Σταματίνα του Λάμπρου (αναπληρωματικό μέλος) 4 ψήφους.

Από τη μείζονα μειοψηφία, τακτικά μέλη εξελέγησαν οι κ.κ. Γιαμαρέλος Νικόλαος του Αναργύρου (τακτικό μέλος) 5 ψήφους και Πασχάλης Εμμανουήλ του Δημητρίου (τακτικό μέλος) 5 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη αποτελούν, κατά σειρά, βάσει του αριθμού σταυρών προτίμησης που έλαβαν οι κ.κ. Κουκουλάκης Θωμάς του Ιωάννη (αναπληρωματικό μέλος) 1 ψήφος και ο Αντωνίτσας Δημήτριος του Αποστόλου – Θεοδώρου (αναπληρωματικό μέλος) 1 ψήφος.

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 150.000 εμβολιασμοί μέχρι τέλος του έτους στο Νοσοκομείο Βόλου
Επόμενο άρθροΧανιά: Απολογείται τη Δευτέρα ο 60χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον πατέρα του