Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα ρεβάνς κόντρα στην ΑΕΚ (Τετάρτη 17/1, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρόγραμμα, όσοι παίκτες συμπεριλήφθηκαν στο αρχικό σχήμα στο θριαμβευτικό πέρασμα από το Αγρίνιο έκαναν ενεργητική αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, rondo game και παιχνίδι τακτικής. Ο Άκης Μάντζιος μετράει επιστροφές για τον «τελικό» απέναντι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρουμπέν Πάρντο, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκε κανονικά. Επίσης, οι Μπίργκερ Βερστράτε και Φραν Βέλεθ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος. Αντίθετα, ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκαναν θεραπεία.

Στα συν για τον Μάντζιο η επιστροφή του Λορέν Μορόν, ο οποίος λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε στο 4-0 επί του Παναιτωλικού. Tην Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα διεκδικήσει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή – «Όταν πίνεις είσαι κίνδυνος, πάρε ταξί»
Επόμενο άρθροΝέος Κόσμος: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για διαρροή βίντεο από την δολοφονία Ζαμπούνη