Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ του Παναθηναϊκού, αφού μετά την απόκτηση του Ακαϊντίν, την συμφωνία με τον Μπακασέτα και το επικείμενο deal και με τον Ούγκο, «πρασινίζει» και ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο 26χρονος Πολωνός τερματοφύλακας βρισκόταν ψηλά στην λίστα του «τριφυλλιού» για την ενίσχυση της ομάδας στην θέση «1», μετά τα όσα συνέβησαν με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τελικά κατόρθωσαν να τα βρουν τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Σπέτσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «τριφύλλι» έδωσε τα χέρια με την ιταλική ομάδα για εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με την συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς κι εκείνος αναμένεται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι έχει αγωνιστεί φέτος σε 14 παιχνίδια με την ιταλική ομάδα, που αγωνίζεται στην Serie B, έχοντας κρατήσει τρεις φορές ανέπαφη την εστία του. Έχει αγωνιστεί επίσης δύο φορές με την εθνική Πολωνίας.

Το who is who του Ντραγκόφσκι

Ο Πολωνός τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1997 στο Μπιάλιστοκ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γιαγκελόνια όπου έμεινε μέχρι την ηλικία των 19 ετών, όταν και του χτύπησε την πόρτα η Φιορεντίνα, η οποία πληρώσε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Το ποσό αυτό μπορεί να φαντάζει μικρό, ωστόσο τότε αποτελούσε την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορίατ ης ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έμεινε τρία χρόνια στην Φιορεντίνα, όπου την πρώτη χρονιά πραγματοποίησε μόλις εννέα συμμετοχής και λόγω ενός τραυματισμού και την επόμενη μόλις πέντε. Ωστόσο, την τρίτη σεζόν έπαιξε τρία παιχνίδια στο πρώτο μισό της σεζόν και στην συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός για μισό χρόνο στην Έμπολι, όπου έπαιξε συνολικά 14 ματς στον δεύτερο γύρο. Το ιταλικό κλαμπ τελικά υποβιβάστηκε κι έτσι εκείνος γύρισε στην Φιορεντίνα.

Την χρονιά που ακολούθησε πήρε… γάντια βασικού πραγματοποιώντας 32 συμμετοχές, κρατώντας οκτώ φορές ανέπαφη την εστία του. Τη σεζόν 2020-2021 συνέχισε να είναι η πρώτη επιλογή για τα γκολπόστ παίζοντας 36 παιχνίδια, εκ των οποίων στα οκτώ δεν δέχθηκε γκολ. Την επόμενη όμως οι τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να κάνει πάνω από εννέα συμμετοχές (τρία clean sheets).

Κάπως έτσι οι «βιόλα» πήραν την απόφασή να αποχωριστούν το καλοκαίρι που ακολούθησε πουλώντας στην Σπέτσια αντί 1,95 εκατ. ευρώ. Εκεί έπαιξε 35 παιχνίδια την περσινή σεζόν, κρατώντας επτά φορές ανέπαφη την εστία του, όμως η ιταλική ομάδα υποβιβάστηκε κι εκείνος την ακολούθησε στην Serie B, όπου έπαιξε φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν.

Πηγή: gazzetta

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Ανδρουλάκη στο νοσοκομείο Πύργου – «Η Κυβέρνηση να πάρει το μήνυμα στηρίζοντας το ΕΣΥ»
Επόμενο άρθροΜητρόπολη Δημητριάδος: Ρασοφορία Μοναχού και Χειροτονία Διακόνου