”Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, βοηθούν τον πρωθυπουργό στην επαναδιαπραγμάτευση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και σ’ αυτό το κομμάτι έχουμε στρατηγική συμφωνία με τους αγρότες, γιατί η αλήθεια είναι ότι η ΚΑΠ όπως διαμορφώθηκε, κάτω από την πίεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οδήγησε σε έναν συμβιβασμό”, ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης από το Βόλο, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, που βρέθηκε στην τελετή κοπής της πίτας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, με τον πρόεδρο της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, Ορφέα Γεωργίου.

Ο κ. Βορίδης επισκέφθηκε νωρίτερα το μπλόκο των αγροτών στον Αλμυρό και τόνισε ότι η κυβέρνηση συζητά με ιδιαίτερη έμφαση κι ευαισθησία τα ζητήματα της Θεσσαλίας, γιατί υπάρχουν περιοχές στις οποίες οι παραγωγοί έχουν δοκιμαστεί. Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες της Θεσσαλίας, ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες την ημερομηνία και τον τόπο της συνάντησης των δυο πλευρών.

Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι η κυβέρνηση θ’ ασχοληθεί με τα προβλήματα της ακρίβειας και το μεταρρυθμιστικό έργο, καθώς ψήφισε την αυστηροποίηση του Ποινικού Κώδικα, ενώ στις 7-8 Μαρτίου θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΠάει σε τετραπλές εκλογές ο Κασσελάκης: Βρείτε μου αντίπαλο
Επόμενο άρθροΔιακοπή νερού την Παρασκευή σε περιοχή του Βόλου