Στην περιοχή των Παλαιών και του Παλαιού Λιμεναρχείου, που επλήγησαν σφοδρά από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου βρέθηκε σήμερα ο Αχ. Μπέος και σε ανακοίνωσή του τα «έβαλε» με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο της περιοχής κατηγορώντας τον ότι κινείται με πολιτικές σκοπιμότητες και δήλωσε πως η κανονικότητα στην περιοχή έχει επέλθει… πλήρως.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου για την επίσκεψη Μπέου αναφέρει «μετά από  «καταγγελίες» συλλόγου – σφραγίδα, χωρίς μέλη, που κινείται και  λειτουργεί μόνο με πολιτικές σκοπιμότητες, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία σε περιοχές των Παλιών και του Παλιού Λιμεναρχείου.

Όπως διαπιστώθηκε (σχετικά επισυνάπτονται φωτογραφίες) η κατάσταση στη συνοικία που πλήγηκε σκληρά από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου είναι ικανοποιητική, τα προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί και η κανονικότητα έχει επανέλθει πλήρως.

Καλούμε τους υποκινούμενους από τα γνωστά κέντρα να σταματήσουν εδώ την υπονόμευση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής. Άλλωστε την πιο αποστομωτική απάντηση την έλαβαν στις πολύ πρόσφατες εκλογές και μάλιστα από τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών που υποτίθεται ότι «εκπροσωπούν»».

    

Προηγούμενο άρθροΠρόταση δυσπιστίας: Εφαρμόσαμε τα… πρωτόκολλα απαντά για το μπάζωμα στα Τέμπη ο Τριαντόπουλος
Επόμενο άρθροΗ μορφή της επιληψίας που είχα προκαλούσε απώλεια συνείδησης