Επεσαν οι τίτλοι τέλους το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου, για το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών, στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου.
Με τη συγκινητική ταινία “TOGO” και με το ευαίσθητο μήνυμα για το σημαντικό ρόλο των ζώων στη ζωή των ανθρώπων, ολοκληρώθηκε για φέτος η κινηματογραφική λέσχη του σχολείου.
Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, μία Κυριακή κάθε μήνα, η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μετατρεπόταν σε κινηματογραφική αίθουσα. Εκπαιδευτικοί και μαθητές, γονείς και φίλοι, συγκινήθηκαν, γέλασαν, προβληματίστηκαν, με τις ταινίες που επέλεξαν για τις ανάγκες του προγράμματος, οι καθηγήτριες του σχολείου, κυρίες Μαντζαφλέρη Ιωάννα, Κανδήλα Ρεγγίνα και Μάλλια Στέλλα.
Με τη βοήθεια του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και των μαθητών, η μαγεία του κινηματογράφου ταξίδεψε τους θεατές στο μαγικό κόσμο της φαντασίας. Πλούσια χειροποίητα εδέσματα και το μοσχοβολιστό ποπ-κορν δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν ,όλα με τη φροντίδα των μαθητών.
Ραντεβού το Σεπτέμβρη, όπως αναγράφονταν κάποτε στους χειμερινούς κινηματογράφους.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "3o Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Κιυηματογράφος στο σχολείο "O πολεμός των κουμπιών" WAR OF OFTRE TRE BUTTONS last Mant aF Thie eHe as lse WFT Sre dinaen Κυριακή, 28 /1/2024 @• : @ @ioma2neo 17:00 μμ Σας περιμένουμε..."
Μπορεί να είναι doodle 2 άτομα, καρδιά και κείμενο που λέει "Ιωνίας σχολείο 30 Γυμνάσιο Νέας Κινηματογράφος στο Κυριακή 48/2/2024 στις σμμ. Tging Happy Valentine's Day Σ'ενα αριστοκρατικό θέρετρο διίιιστόκ Micr εύπορη νεαρή γνωρίζει πρόσωπο έρωτα στο ós άσημου χορευτή"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "IEMA 30 CINEMA CINEMA υμνάσιο Νέας Ιωνίας CF AKE 7 M.M DiSNEy 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ TOGO ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ THN ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-202 FO PG"
Μπορεί να είναι εικόνα ηχείο, φωτισμός και τηλεόραση
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα και άτομα που κάνουν γιόγκα
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΡόμα: Πήρε εξιτήριο ο Εντικά
Επόμενο άρθροΑκρίβεια: Η βενζίνη αδειάζει το πορτοφόλι – Πάνω από 2 ευρώ στην Αττική, αγγίζει τα 2,5 σε νησιά