Στο κόμμα «Πατριώτες», του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, βρήκε τον αντι-Στίγκα για τις επικείμενες εκλογές ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», Ηλίας Κασιδιάρης, που μέσω του συνηγόρου δηλώνει πως θα ψηφίσει τον Συνταγματάρχη (ε.α.), Γιώτη Χαράλαμπο.

Πρόκειται για μια ανάλογη τακτική που χρησιμοποίησε και στο παρελθόν πετυχαίνοντας στις βουλευτικές εκλογές να εκλέξει πολλούς βουλευτές με τους «Σπαρτιάτες», τους οποίους επίσης είχε υποστηρίξει δημόσια.

Για πρώτη φορά σε απόφαση δικαστηρίου καταγράφεται ως πραγματικός αρχηγός του κόμματος των Σπαρτιατών ο έγκλειστος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης

Η πορεία είναι ήδη γνωστή. Οι δικαστές του Αρείου Πάγου έκριναν πρόσφατα ότι οι 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών», «προσέφεραν στην πραγματικότητα το κόμμα τους ως μανδύα νέου πολιτικού κόμματος στον Ηλία Κασιδιάρη» και το Α1 Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου αποφάσισε να τους «κόψει»  από την κάθοδό τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο εκλεκτός του και στο Δήμο Αθηναίων

Να σημειώσουμε πως όπως έγραψε το greekhelsinki, ο Χαράλαμπος Γιώτης αντικατέστησε στις 5 Φεβρουαρίου (2024) τον Ηλία Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων όταν ο έγκλειστος στις φυλακές παραιτήθηκε.

Για να καταλάβει την έδρα ο πρώην αξιωματικός χρειάστηκε να παραιτηθεί ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού του Κασιδιάρη Δημήτριος Αδαμόπουλος, ενώ ο Χαράλαμπος Γιώτης ανέλαβε αμέσως την ηγεσία της παράταξης Κασιδιάρη («Ελεύθεροι Αθηναίοι») στο Δήμο Αθηναίων.

Ευχαριστεί τον Κασιδιάρη

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδελφό Ηλία Κασιδιάρη. Υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης του, για την πατρίδα για τα παιδιά μας και για τον ίδιο που ζει τα καλύτερα του χρόνια στο γκουαντάναμο της ευρώπης επειδή δεν προσκύνησε», έγραψε ο Χαράλαμπος Γιώτης στην πλατφόρμα Χ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜάτι: Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προσφεύγουν οι συγγενείς των θυμάτων
Επόμενο άρθροΝίκος Ορφανός: Μπαμπάς για 2η φορά