Η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις το περασμένο καλοκαίρι,με την διαχρονική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου ΟΡΣΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕ.
Οπου παρουσιάστηκε ήταν sold out και απέσπασε κολακευτικές κριτικές ετοιμάζετε και φέτος να ξεκινήσει το ταξίδι της στην Περιφέρεια της Μαγνησίας,πάντα σε συνεργασία με δήμους και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.
Η πρεμιέρα για φέτος θα γίνει στη Ζαγορά,στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της περιοχής σε συνεργασία με την Ένωση γυναικών Ζαγοράς,το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 9 και μισή το βράδυ και θα ακολουθήσει περιοδεία σε όλο το νομό.
Στο ρόλο του Μαυρογιαλουρου εμφανίζεται ο Σταμάτης Παγασαιος. Πρωταγωνιστούν μαζί του οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Βάσω Γανωτοπουλου, Εριφύλη Κρανα, Νάνσυ Τζαβέλλα,Γιώργος Ραιδης,Μιχάλης Φυγετακης, Γιάννης Βαραλης,Φανή Στεφάνου,Γιάννης Μπαρνασας,Στηβη Παγωναρη,Απόστολος Βαλατσος και Κώστας Δετσης.
Την παράσταση σκηνοθέτησε με κέφι και μεράκι ο Σταμάτης Παγασαιος.
Η παράσταση ανεβαίνει με την πολύτιμη υποστήριξη του ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΕΙΟΥ ιδρύματος Άγριας,του δήμου νότιου Πηλίου, του δήμου Ρήγα Φεραίου και της περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΚΠΟΛ).
Χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΌΜΟΣ ,το Ράδιο ΒΕΡΑ και πολλές επιχειρήσεις της περιοχής.
ΟΡΣΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕ λοιπόν,για σπαρταριστες νύχτες γέλιου,αρχής γενομένης από την Ζαγορά,το Σάββατο 13 Ιουλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τις παραστάσεις στο mail: [email protected] και στο 6932154070.
Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις «Θεοφίλεια 2024» στον Βόλο
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα η γέννηση του Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο στον Βόλο