Μπορεί ο Παναθηνα’ι’κός να ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο,όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Φαν Βέερτ (35′), μετά από τραγικό λάθος του Κώτσιρα και στη συνέχεια έμεινε με 10 παίκτες στο 44′ λόγω αποβολής του Σάντσες με απευθείας κόκκινη κάρτα.Για την αποβολή διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Παναθηνα’ι’κός και από κει και πέρα η ομάδα αποσυντονίστηκε.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους ”πράσινους”, με τον Φαν Βέερτ ξανά να σκοράρει,κάνοντας το 2-0 στο 75′. Ο Παλάσιος μείωσε στο 90’+3′ με πέναλτι και ο Ορόζ σε αντεπίθεση,έκανε σε κενή εστία,το τελικό 3-1 στο 90’+5′.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για το Βόλο μετά από 9 αγώνες χωρίς νίκη στη Superleague και πλησίασε στην πρώτη εξάδα,ενώ ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας αλλά κάτω από τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Πουρίτα (54’ λ. τρ. Μπαρτόλο), Γκουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (69’ Σοάρες), Ρεγκατέν (85’ Τερεζίου), Φερνάντες, Ορόζ, Φαν Bέερτ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Αϊτόρ (69’ Βιτάλ), Βιγιαφάνιες (84’ Ρούμπεν), Παλάσιος, Μακέντα (69’ Ιωαννίδης).

Νίκος   Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΛήμνος – Αρνητές μάσκας καταφέρθηκαν εναντίον ιερέα
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – Γυναίκα με Covid γέννησε κοριτσάκι στο νοσοκομείο Καστοριάς