Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 21:30 χθες το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αλμυρού και συγκεκριμένα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Νταλίκα με ρυμουλκούμενο, που οδηγούσε 63χρονος Βούλγαρος, αρχικά προσέκρουσε δεξιά σε πλευρικά μεταλλικά στηθαία και στη συνέχεια εξετράπη στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο όπου ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός τραυματίσθηκε ελαφρά ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημίες στο όχημα, καθώς και σε τμήμα του τσιμεντένιου διαχωριστικού στηθαίου.

Στον 63χρονο πραγματοποιήθηκε έλεγχος μέθης με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο) με αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ η οδήγηση και η κυκλοφορία του οχήματος είναι νόμιμη. Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, ελήφθησαν όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα τροχαίας, ενώ στο σημείο μετέβη σταθμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Δρυμώνα και σταθμός του ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός της νταλίκας, αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική με πολλαπλά κατάγματα. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας.

Προηγούμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
Επόμενο άρθροΤεστ IQ διεξάγει η MENSA στον Βόλο – Εσείς γνωρίζετε πόσο ευφυείς είστε;