Στο Βόλο βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ, για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των Play Offs του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Μα’ί’ου, στις 21:00, στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που φιλοδοξεί να νικήσει, για να διεκδικήσει την τρίτη θέση στην Τούμπα, στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έχει 5 σημαντικές απουσίες καθώς θα αγωνιστεί στον Βόλο χωρίς τους, Νέλσον Ολιβέιρα, Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει πολλές απουσίες καθώς τιμωρημένοι είναι οι Ντέλετιτς, Γκάγκι ενώ εκτός αποστολής είναι και οι τραυματίες Οζέγκοβιτς, Κότνικ, Τσιρίνος, Σιέλης και Μπαριέντος.

Δεκαεφτά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αυτοί είναι: Αυγερινός, Παπαδόπουλος, Αλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Πιρές και Τσελεμπάκης.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Debate Μ. Βαρβιτσιώτη και Γ. Τσίπρα με φόντο τις κάλπες της 21ης Μαΐου
Επόμενο άρθροΠένθος για την κόρη της Ελπίδας, έχασε το μωράκι που περίμενε