Χρησιμοποιώντας καρμπόν πλαστογραφούσε τα ποσά που έδινε στην πρώην σύζυγό του ως διατροφή και τα παρουσίαζε στο Δικαστήριο ως ποσά που κατέβαλε, ένας 36χρονος. Η απάτη, τελικά, έγινε αντιληπτή από το Δικαστήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή.
Κατηγορούμενος ήταν ένας αυτοκινητιστής, που εκπροσωπήθηκε δια συνηγόρου και κατηγορούνταν, για απάτη σε δικαστήριο, τετελεσμένη κατ’ εξακολούθηση και για χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 100 ημερήσιων μονάδων προς 5 € η κάθε μια.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 36χρονος σήμερα, το 2018 χώρισε με τη σύζυγό του, έχοντας το ζευγάρι αποκτήσει ένα παιδί, την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει η μητέρα αρχικά, και στη συνέχεια ο ίδιος. Ο κατηγορούμενος έπρεπε να πληρώνει διατροφή, αλλά, όταν έδινε στην πρώην σύζυγό του, 50 ευρώ, ή, 100 €, η γυναίκα υπέγραφε για τα χρήματα που έπαιρνε.
Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος, με καρμπόν σε άλλο χαρτί εμφανιζόταν ότι πλήρωνε 1.500 ευρώ, ακόμα και 2.000 ευρώ. Έτσι, με βάση το χαρτί αυτό, ο ”πονηρός” φαινόταν ότι, η διατροφή που έδινε ήταν μεγάλη.
Η γυναίκα επέμενε ότι έπαιρνε μικροποσά, το Δικαστήριο ζήτησε πραγματογνωμοσύνη, η απάτη αποκαλύφθηκε και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία.

Προηγούμενο άρθροΚαταδικάστηκε 47χρονος που έσπασε με το κεφάλι παρμπρίζ περιπολικού
Επόμενο άρθροΤζανακόπουλος – Βαρβιτσιώτης: Χαμός στον αέρα για το ναυάγιο στην Πύλο – Αγανακτισμένοι οι δημοσιογράφοι