Αποσύρει λόγω της περιπέτειας που αντιμετωπίζει με την υγεία του την υποψηφιότητά του από τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας ο Δημήτρης Κανελλής.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Λόγω της περιπέτειας που έχω με την υγεία μου το τελευταίο διάστημα κι εξαιτίας των ακτινοθεραπειών που πρέπει να κάνω το μήνα αυτό, αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις εκλογές του ΕΣΒ και δηλώνω τη στήριξή μου στο ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων. Είναι σημαντικό κατά τη γνώμη μου να στηριχθεί μια άποψη που παλεύει πραγματικά για το συμφέρον των εμπόρων της πόλης μας, κόντρα στην κυβερνητική πολιτική που αντί να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις στήνει στον τοίχο και τις εκτελεί. Μια γνώμη που θα παλεύει πραγματικά και που δεν θα στέκεται σε ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου και μόνο.

Επίσης, εξαιτίας των παραπάνω, δυστυχώς δεν θα μου δοθεί η δυνατότητα να θέσω τον προβληματισμό μου στην εφορευτική επιτροπή για τον τρόπο που γίνονται οι εκλογές.

Γνώμη μου είναι ότι οι εκλογές γίνονται αφενός με διαδικασίες εξπρές αφετέρου γίνονται με τρόπο αντικαταστατικό και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.

Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να ελεγχθεί βάση του καταστατικού το επόμενο διάστημα, ώστε να μην γίνονται πράγματα σε βάρος του Συλλόγου και των δημοκρατικών του διαδικασιών. Γιατί χρειαζόμαστε ένα Εμπορικό Σύλλογο μαζικό, δυνατό, αγωνιστικό και δημοκρατικό. Έναν Εμπορικό Σύλλογο που να δρα με γνώμονα τα συμφέροντα των πολλών κι όχι των λίγων και εκλεκτών».

Προηγούμενο άρθροΜικραίνει η θνησιμότητα στις ρευματικές παθήσεις
Επόμενο άρθροΤην Πέμπτη οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Όλοι οι υποψήφιοι