Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, όπου και παρουσιάστηκε στο γραφείο της Εισαγγελέα για το ζήτημα της δημιουργίας του κόμβου μπροστά από το παλιό κοιμητήριο στην Ν. Ιωνία.

Μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης συνάντησης με την Εισαγγελέα, ο κ. Μπέος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του τύπου για τις προθέσεις του αναφορικά με το ζήτημα και γενικότερα τις εξελίξεις γύρω από αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την κατασκευή τεσσάρων κυκλικών κόμβων στη Νέα Ιωνία, ενώ όπως ενημέρωσε οι απαιτούμενες εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου.

“Ο Βόλος συνεχίζει να αλλάζει, ας πιουν ξύδι. Δεν μπορούν να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο” δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος στη συνέχεια εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά της προϊσταμένης της Εφορείας νεωτέρων μνημείων, η οποία κατήγγειλε στην Εισαγγελία την κατασκευή του κόμβου.

Ο κ. Μπέος προχώρησε σε χαρακτηρισμούς κατά της κας Γεωργίου, ενώ επίσης έκανε λόγο για καταγγελίες πολιτών, τονίζοντας ότι η εφορεία κάνει παρατυπίες στην εφαρμογή των κανονισμών περί διατηρητέων μνημείων και κτηρίων.

Τέλος, ο κ. Μπέος ανέφερε ότι με τις καταγγελίες χάθηκε η χρηματοδότηση ύψους 760.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ, ενώ οι εργασίες θα προχωρήσουν κανονικά με χρηματοδότηση του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο του Επιτίμου προέδρου του Αίαντα Σούρπης Κώστα Κωστούλα
Επόμενο άρθροΑντρας κυκλοφορούσε με κατεβασμένο το παντελόνι