Της……..κακομοίρας έγινε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, από τη στιγμή που ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε ”τόφαλο” την κα. Γεωργίου, προ’ι’σταμένη της εφορίας νεωτέρων μνημείων, με αφορμή την αντίδρασή της στην ενέργεια του Δήμου να ”ξηλώσει” τμήμα των σιδηροδρομικών γραμμών στην Αγριά και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του συμβούλου της μειοψηφίας κ. Ζάχου.

Η σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Φωτεινή Κοκκινάκη αντέδρασε έντονα κι ο κ. Μπέος της συνέστησε ”να μην μιλάει για να μην εκτίθεται”, ενώ για τις αντιδράσεις του συμβούλου της ΛΑΣ Κώστα Γαργάλα ο πρόεδρος του συμβουλίου Θάνος Θεοδώρου απείλησε να διακόψει τη συνεδρίαση.
Τότε αποχώρησαν οι δύο σύμβουλοι της ΛΑΣ με τον επικεφαλής Απ. Ριζόπουλο να λέει στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου ότι η συνεδρίαση έχει μετατραπεί σε ”τσίρκο”.

Μετά την αποχώρηση της ΛΑΣ ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Κώστας Λούλης ζήτησε το λόγο προσκομίζοντας επιστολή-email, που έστειλε ο κ. Παπαπέτρος πριν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από το ”πολιτικό σύστημα” να αντιμετωπίσει το ”φαινόμενο Μπέου”, όπως αντιμετωπίστηκε η ”Χρυσή Αυγή”.

Ο κ. Λούλης έστειλε εξώδικο στον κ. Παπαπέτρο απαιτώντας να ζητήσει συγνώμη, ενώ ο κ. Παπαπέτρος, έκανε λόγο για παραβίαση του νόμου περί απορρήτου και προσωπικών δεδομένων και δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του κ. Λούλη.

Δείτε το βίντεο της συνεδρίασης:

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΜεσολόγγι: Τον σκότωσε και τον άφησε να τον φάνε τα άγρια ζωά – Τα σημάδια στη σορό του Μπάμπη
Επόμενο άρθρο«Πυρά» στη ΝΔ για το δημογραφικό – Η Ελλάδα «μικραίνει» και η κυβέρνηση επιμένει σε επιδόματα-ψίχουλα