Το Τμήμα Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενδιαφέρεται για την πρόσληψη επιστημόνων για παροχή δια ζώσης διδακτικού έργου, στο πλαίσιο του έργου «Ενίσχυση λειτουργικών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών- Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών» (κωδικός έργου 5600.02.10.06)», προκειμένου να καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες του, για το Εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.
Τα μαθήματα αφορούν την Ιαπωνική γλώσσα σε πέντε επίπεδα και την Αραβική σε τέσσερα επίπεδα.

Οι επιλεγέντες, επιστήμονες οι οποίοι θα είναι κατ’ ελάχιστον κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ , θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ή σύμβαση έργου, εφόσον οι διαθέσιμες πιστώσεις το επιτρέψουν. Το κόστος της πρόσληψης θα καλυφθεί από το έργο του Τμήματος (μέσω της Επιτροπής Ερευνών του Π.Θ.), με τίτλο «Ενίσχυση λειτουργικών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών» (κωδικός έργου 5600.02.10.06)».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 έως και την Δευτέρα 26 η Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13.00 στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση (email) της Γραμματείας Τμήματος Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, e-mail: [email protected] πόλη: ΒΟΛΟΣ, τηλ: 2421093033., Αρμόδια κ Αθανασία Καραμητσάνη.

Προηγούμενο άρθρο«Marry me»! Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του – Η φωτογραφία από το περιστύλιο της Βουλής
Επόμενο άρθροΤους μαθητές του 3ου Δημ.Σχολείου Βόλου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Βόλου η Αντιδήμαρχος Έλ. Αντωνοπούλου