Η Αναγέννηση Καρδίτσας επιβλήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου με 2-1 της Νίκης Βόλου, σε αγώνα που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, στον 1ο όμιλο. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε υπό βροχή και σε άσχημο, ούτως, ή, άλλως, αγωνιστικό χώρο. Η Αναγέννηση κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Νίκη στο 7ο λεπτό όταν, από…….λάθος υπολογισμό της άμυνας των γηπεδούχων, ο Κονίλιο βγήκε απέναντι από τον Γκαραβέλη και με πλασαριστό σουτ έγραψε το 0-1.

Η Αναγέννηση συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με τη Νίκη να συνέρχεται μετά το 20ο λεπτό, αλλά, την Αναγέννηση να διπλασιάζει τα τέρματά της στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με κοντινό πλασέ του Βερνάρδου, που βγήκε στην πλάτη της κυανόλευκης άμυνας.

Στο 74ο λεπτό, ο Κάσσος λίγο πριν σκοράρει, ανατράπηκε από τον τελευταίο της άμυνας των Καρδιτσιωτών που ήταν ο Σκόνδρας, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Ετσι η Αναγέννηση συνέχισε με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο 86ο λεπτό ο Μιράντα έκανε σουτ, ο Γκέκας απέκρουσε και με νέο σουτ ο Πέττας έκανε το τελικό 1-2.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Νίκη παρέμεινε στην 3η θέση με 32 βαθμούς σε 20 αγώνες, 2 περισσότερους από τον 4ο Μακεδονικό με ίδιους αγώνες, ενώ προηγείται ο Λεβαδειακός με 52 βαθμούς σε 21 αγώνες κι ακολουθεί η ΑΕΛ με 43 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης (46′ Παναγιωτίδης), Μπαχανάκ (59′ Αναστασίου), Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας (46′ Τοπαλίδης (79′ Πέττας), Κρητικός (59′ Μακατσάρια), Μιράντα, Πολίτης, Κάσσος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας (61′ Κοκκίνης), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (90′ Στασινόπουλος), Μπούζας (72′ Κέρθι), Κονίλιο (90′ Ζάγγος).

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΠώς η σύγκρουση Ισραήλ – Χαμάς «πυροδότησε» το ενδιαφέρον των επενδυτών για την αμυντική βιομηχανία
Επόμενο άρθροΕκδήλωση ιδιοκτητών ακινήτων στο Βόλο: Λύσεις για την εύρεση στέγης