Έναν εφιάλτη έζησε μια 53χρονη γυναίκα στο σπίτι ενός άνδρα στα Πετράλωνα, όταν εκείνος της επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η άτυχη γυναίκα στους αστυνομικούς, όλα ξεκίνησαν όταν κλήθηκε από τον δράστη στο σπίτι του στα Πετράλωνα προκειμένου να το καθαρίσει.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, μόλις ο δράστης τής άνοιξε την πόρτα, την άρπαξε από τα ρούχα και προσπάθησε να τη βιάσει.

Τότε η 53χρονη έντρομη έβαλε τις φωνές, αντιστάθηκε σθεναρά, με αποτέλεσμα να δεχθεί βίαια χτυπήματα από τον νταή ένοικο του σπιτιού, ο οποίος την κλωτσούσε και την χτυπούσε στο πρόσωπο και την γνάθο.

Χτυπήματα με απίστευτη αγριότητα

Ο 53χρονος αφού φέρεται να χτύπησε τη γυναίκα με απίστευτη αγριότητα και να αποπειράθηκε να τη βιάσει, στη συνέχεια την έσυρε έξω από το διαμέρισμα και έκλεισε την πόρτα.

«Είμαι με τρία ράμματα στο στόμα», τόνισε το θύμα, που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αλλά και για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Το θύμα, που είναι λογίστρια αλλά ανά διαστήματα για βιοποριστικούς λόγους καθαρίζει σπίτια, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και υπεβλήθη σε ράμματα στο χείλος.

«Ήταν μέσα στα αίματα»

Το θύμα, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν μέσα στα αίματα και είχε αμυχές στο πρόσωπο.

«Άκουσα φωνές, αλλά δεν έδωσα βάση, γιατί περνάει αρκετός κόσμος» ανέφερε ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που έγινε το περιστατικό.

«Αναστατωμένη, και δεν προλάβαμε να τη δούμε, ήταν ματωμένη στο πρόσωπο, είχε αμυχές» ανέφερε μία αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Η κοπέλα καθόταν στα σκαλοπάτια, είδαμε την αστυνομία που ήρθαν εκεί».

Του πέρασαν χειροπέδες

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο, πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο με καταγωγή από την Αλβανία και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Ο δράστης θα απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε 69χρονος στον Βόλο
Επόμενο άρθροΘεία λειτουργία σε περιοχή της Μαγνησίας για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων