Βαρύτατες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο ψευτογιατρός που ευθύνεται για το θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων – Εκτός από ογκολόγος, είχε προσπαθήσει να εξαπατήσει ως… πράκτορας, ενώ η γειτονιά του τον ήξερε ως πιλότο.

Στην υπόθεση έχει εμπλοκή και η σύζυγός του η οποία εμφανίζονταν ως ανιψιά εφοπλιστικής οικογένειας της Ελλάδα προκειμένου να φαντάζει πιο πειστική στα μάτια των επίδοξο θυμάτων.
Ο ψευτογιατρός που χρησιμοποιούσε το  όνομα Νίκος Κοντός συνελήφθη χθες στην πολυτελή βίλα του στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Μέχρι στιγμής, ο αριθμός των ασθενών που εξαπάτησε υπολογίζεται σε τουλάχιστον 45, εκ των οποίων οι τρεις έχασαν τη ζωή τους: Ένα 14χρονο αγόρι από τις Σέρρες, ένα 16χρονο κορίτσι από την Κω και ένας 76χρονος άντρας.
Η έρευνα για την υπόθεση άρχισε πριν από 13 μήνες, έπειτα από μηνύσεις και καταγγελίες των γονέων των δύο παιδιών που πέθαναν, καθώς τους έπεισε να σταματήσουν τις θεραπείες. Συμπωματικά, οι δύο υποθέσεις κατέληξαν στον ίδιο δικηγόρο, ο οποίος αντιλήφθηκε το κοινό τους σημείο και ενημέρωσε τις Αρχές.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Καμπάνα» έως €50.000 και «λουκέτο» 1,5 μήνα για όσους παραβιάζουν τους κανόνες
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του προγράμματος για την Αυτοδιοίκηση “Αντώνης Τρίτσης” από τον πρωθυπουργό (video)