Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έφτασε ένα ακόμη συμβάν ενδοοικογενειακής βίας, με έναν 33χρονο να αντιμετωπίζει κατηγορία επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά της συνομίλικης γυναίκας του.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε μέρος τα ξημερώματα της Κυριακής λίγο μετά τις 2:30 σε σπίτι στον Βόλο, όταν ο 33χρονος μετά από έντονο καυγά που είχε με την σύζυγό του, της πέταξε μεταλλικό ηλεκτρικό βραστήρα, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι και να την τραυματίσει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδί τους κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, όσο συνέβαινε ο καυγάς.

Η γυναίκα έσπευσε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου οι αρμόδιοι γιατροί που την εξέτασαν δεν διαπίστωσαν κακώσεις και σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα να της δώσουν άμεσα εξιτήριο. Η 33χρονη στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό και τον άντρα της.

Βέβαια στο Δικαστήριο η σύζυγος φέρεται να δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι η διαδικασία συμπεριλαμβάνει την αυτεπάγγελτη δίωξη του άντρα της, γεγονός που οδήγησε στην σύλληψή του.

Στόχος της, σύμφωνα με την ίδια, ήταν να τον τρομάξει και να τον συνετίσει, όχι να τον οδηγήσει στο κρατητήριο. Η 33χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι αγαπιούνται και ότι δεν ήθελε ποτέ να τραβήξει τόσο πολύ η διαδικασία, ενώ επιθυμούσε την απόσυρση της δίωξης και της κατηγορίας κατά του συζύγου της.

Τελικά το Δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση του 33χρονου, παρότι μάλιστα ο Εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Στο προσκήνιο ξανά η υποψηφιότητα Παππά για τον Δήμο Αθηναίων – Ποια άλλα ονόματα «παίζουν»
Επόμενο άρθροΒόλος: Στα Δικαστήρια ο 33χρονος που έκλεψε τσάντα από αυτοκίνητο