Μέσα στον ύπνο του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Θανάσης Παπαδημητρίου, χειριστής μηχανήματος γκρέ’ι’ντερ, που έστειλε ο δήμος Βο’ί’ου Κοζάνης στο Νότιο Πήλιο για να βοηθήσει στα έργα αποκατάστασης από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Ο Σταμάτης Παπαδήμος, εργαζόμενος στο δήμο Νοτίου Πηλίου, έγραψε σχετικά:

”Ήταν 15 Σεπτεμβρίου όταν γνωρίσαμε έναν χαμογελαστό και πανύψηλο άνθρωπο, τον Σάκη (Θανάσης Παπαδημητρίου). Ήταν ο χειριστής του μεγάλου γκρέιντερ, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου εκείνη την ημέρα.
Από εκείνη την ημέρα ο Σάκης όργωσε κυριολεκτικά την περιοχή προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στον Δήμο σε διανοίξεις δρόμων που είχαν καταστραφεί από την θεομηνία. Αλλά και εκτός ωραρίου έσπευδε να βοηθήσει πολίτες που ζητούσαν τη συνδρομή του… Ακούραστος! Άλλωστε υπερηφανεύονται πως οι καταδρομείς (υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις τη στρατιωτική του θητεία) δεν κουράζονται ποτέ.
Ο Σάκης δεν ζει πλέον. Πέθανε ήσυχα στον ύπνο του κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, εντελώς ξαφνικά και χωρίς κάποιο σημάδι να προειδοποιεί για το αναπάντεχο. Νωρίτερα ήταν παρέα με φίλους στην πλατεία και σχεδίαζαν για τη σημερινή μέρα, θα πήγαιναν στον Λαύκο.
Τα άσχημα μαντάτα διαδόθηκαν αστραπιαία στην Αργαλαστή και είδα πολλούς ανθρώπους να δακρύζουν στο άκουσμα της είδησης. Αυτό δείχνει τι άνθρωπος ήταν ο γίγαντας Σάκης. Μόλις σε ένα μήνα κατάφερε και κέρδισε την εκτίμηση όλων αυτών που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.
Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή στη γενέτειρα του και πολλοί από εμάς θα συνοδεύσουμε τη σωρό του. Αφήνει πίσω σύζυγο, τρία παιδιά, συναδέλφους στον Δήμο Βόΐου Κοζάνης. Θερμά συλλυπητήρια”.
Ν.Β.
Προηγούμενο άρθροΕλεωνόρα Ζουγανέλη για το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου: Ποτέ δεν λέω ποτέ αλλά είναι νωρίς ακόμα
Επόμενο άρθροΔιατροφή: Ποια προστατεύει τις γυναίκες από το Aλτσχάιμερ